Flutur: Cred că domnul Ţurcanu când se plimba prin faţa PSD întâmplător de două ori, cred că în ziua aia trebuia să fie în Parlament

Liderul PDL Botosani, Catalin Flutur
Liderul PDL Botosani, Catalin Flutur

Apariţia în stradă a liderului PNL Florin Ţurcanu chiar în momentul incendierii mesh-ului cu fotografia lui Ovidiu Portariuc este privită cu suspiciune de reprezentanţii PDL Botoşani.

Cătălin Flutur, liderul PDL Botoşani, a declarat că Florin Ţurcanu trebuia să fie marţi la Parlament, acolo unde l-au trimis alegătorii, şi nu pe stradă.

Acesta a precizat că suspectă este rapiditatea cu care Florin Turcanu, care se afla întâmplător în zonă, de două ori într-o oră, a acuzat imediat PDL de acest incident

Vreau sa spun că domnul Ţurcanu, înainte de a face acuze PDL, într-o zi de marţi, când se plimba prin faţa PSD întâmplător de două ori, cred că în ziua aia trebuia să fie undeva la Parlament, unde l-au trimis alegătorii din colegiului lui, cetăţenii judeţului Botoşani„, a spus Flutur.

Acesta speră că astfel de incidente să nu se mai repete.

Îmi doresc ca aceste lucruri să nu se repete. Atâta timp cât nu vom lua o poziţie fermă, în momentul în care se va scuţi nu ştiu ce luptă electorală o să ne trezim iarăşi, cum s-a mai întâmplat, la războaie de stradă„, a adăugat Cătălin Flutur.

4 thoughts on “Flutur: Cred că domnul Ţurcanu când se plimba prin faţa PSD întâmplător de două ori, cred că în ziua aia trebuia să fie în Parlament

  1. Sa inelegem, domnul Flutur a avut o problema si nu a putut ajuge. Dar asta s-a intamplat o singura data. Domnul Turcanu lipseste cu nerusinare la aproape fiecare sedinta.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pai cum altfel sa se dea de gol? „Intamplarea” a facut sa treaca (glumesc). La cat de avari sunt, au ajuns sa-si dea singuri foc la meshe, dupa care sa dea vina pe opozitie. Sunt niste disperati dupa bani si putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *