Consilierul județean Ion Diaconu către Aroșoaie: O să rămâneți în istoria acestui județ ca un gâgă-faliment de la PSD

Consilierul Judetean, Ion Diaconu
Consilierul Judetean, Ion Diaconu

Atacuri dure din partea consilierilor judeteni ai PDL la adresa vicepresedintelului Consiliului Judetean, Mihai Arosoaie. Consilierul judetean Ion Diaconu l-a acuzat pe Mihai Arosoaie ca este depasit de situatie si nu stie ce activitati gestioneaza, in calitate de vicepresedinte al Consiliului Judetean si ca pe fruntea acestuia scrie faliment.

Domnul Arosoaie din capul locului a fost depasit si este depasit de situatie. Nici la spitale nu a stiut sa gestioneze. Pe fruntea acestuia scrie faliment, fie ca discutam de Darabani. Pe ce a pus mina a insemnat faliment. Directia judeteana de Drumuri si Poduri se indreapta spre faliment. O sa ramaneti in istoria acestui judet ca un gâgă-faliment de la PSD. Si chiar nu exagerez deloc”, i-a spus Diaconu lui Arosoaie.

Diaconu a facut apel la consilierii judeteni ai PSD si PNL ca dupa sedinta de Consiliu Judetean sa se intalneasca pentru a discuta despre deblocarea hotararii privind repartizarea sumelor catre primarii.

Sa lasam primele doua bariere care s-au dovedit a fi ineficiente si distructive la adresa populatiei din judetul Botosani. As dori sa fac un apel la colegii din PNL si PSD, pentru ca cei din PRM au sustinut o impartire echitabila a sumelor la prima sedinta din acest an. Vad ca cei doi lideri de partid sunt preocupati cu greva parlamentara si trebuie sa-I lasam sa isi desfasoare in bune conditii aceasta greva parlamentara„, a mais spus Diaconu.

2 thoughts on “Consilierul județean Ion Diaconu către Aroșoaie: O să rămâneți în istoria acestui județ ca un gâgă-faliment de la PSD

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    NU INTELEG CUM IL MAI TIN PSDisti PE CATASTROFA ASTA DE AROSOAIE. NICI NU STITI CAT DE MULT PIERDETI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *