Incendiu la sediul PSD

incendiu sediu psd 1Un incendiu s-a produs, marţi seară, la sediul organizaţiei din Botoşani a Partidului Social Democrat. Persoane necunoscute au dat foc la un mesh postat pe faţa clădirii, pe latura dinspre strada Cuza Vodă.

Mesh-ul avea imaginea lui Ovidiu Portariuc, candidatul PSD la Primăria municipiului Botoşani.

Deputatul Florin Ţurcanu, care trecea prin zonă, a văzut focul, care era puternic, şi a sunat la Ovidiu Portariuc. În sediul PSD nu era nicio persoană.

incendiu psd BotosaniLa faţa locului au ajuns, în scurt timp, şi poliţiştii, dar şi pompierii.

Când am ajuns, ardea bannerul şi am văzut că iluminatul stradal era întrerupt. În urmă cu o oră am trecut pe aici şi era iluminat, iar acum, înainte de a se întâmpla evenimentul, nu mai era”, a spus Ţurcanu.

Primul care a ajuns la faţa locului a fost preşedintele organizaţiei de tineret, Răzvan Rotaru.

incendiu psd BotosaniNimeni nu poate din senin să dea foc unui mesh pus pe sediul unui partid, având în vedere că Ovidiu Portariuc a crescut, în ultimul timp, în sondajele botoşănenilor„, a spus Rotaru.

El este convins că Poliţia nu va descoperi autorii incendiului, însă speră că ei vor fi cunoscuţi după alegerile din luna iunie.

Cineva spunea ca vom avea anul acesta o campanie electorala incendiara … speram nu si la propriu!”, a comentat, pe Facebook, Ovidiu Portariuc.

Imaginile cu flăcările care au cuprins mesh-ul au fost postate şi pe youtube.com

6 thoughts on “Incendiu la sediul PSD

  1. Ţurcanu a sunat la Portariuc că arde,să vină să stingă incendiul,de parcă Portariuc e pompier,normal era să sune la pompieri,dar fiindcă el este făptuitorul,a procedat după zicala,,hoţul strigă hoţul” e logic!

  2. Mihai,te grabesti cu concluziile!Cand Turcanu a ajuns acolo,presa,pompierii erau si eu deja acolo!Postac portocaliu ce esti!Asta sunt metodele voastre?Intimidarea,violenta si instigarea?

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Curios faptul ca se cam intrerupe si iluminatul public pe Cuza Voda, mai ales de cand cu protestele astea……. O fi instalatia electrica noua si este inca in RODAJ???

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Si daca dati foc la psd portocalii vor obtine mai multe voturi?va inselati,eu vad ca cei care au fost cei mai aprigi sustinatori portocalii fac propaganda pentru USL.Sa le fie de invatatura.

  5. Cred ca totul a fost pus la cale de acest Turcanu. Ce-a zis? Hai sa dau putin foc sa fiu victima si sa vada lumea ca sunt ceilalti contra-candidati apeleaza la astfel de metode, ca oricum refac sediul din banii publici. Asta e parerea mea.

  6. Pe aici putea sa treacă și fetița cu chibrituri sa aprindă acel mesh, fiind și foarte accesibil unei minți de vandalizator.
    Acuze fără nici un fel de dovezi asupra PD-L nu arată decât forța radiantă a fricii ce este bine instalată in oasele USL față de PD L și Cătălin Mugurel FLutur!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *