Reorganizarea Jandarmeriei, ISU şi Poliţiei, ar putea avea loc după modelul Poliţiei de Frontieră

videoconferinta 28 febMinisterul Administraţiei şi Internelor ar putea continua procesul de reorganizare a structurilor de interne din subordinea sa. Prezent la bilanţul MAI, fostul ministru de Interne, Traian Igaş, a declarat că atât Poliţia, cât şi Jandarmeria şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă trebuie să continue.

Am reuşit reorganizarea Poliţiei de Frontieră. Sigur că viitorul este acelaşi şi pentru celelalte structuri“, a spus Igaş,  în prezenţa noului ministru de Interne, Gabriel Berca, dar şi a premierului Răzvan Mihai Ungureanu.

De altfel, bilanţul MAI a fost transmis în sistem videoconferinţă în toate judeţele, iar discursul lui Igaş a fost urmărit şi de şefii structurilor MAI din teritoriu.

La rândul său, premierul a făcut un apel la structurile MAI să combată evaziunea fiscală şi risiopa banilor publici.

Lipsa evaziunii înseamnă mai mulţi bani la bugetul de stat, pentru că bugetul de stat nu trebuie risipit, în condiţii de lipsă a corupţiei înseamnă că aceşti bani pot fi folosiţi în folosul cetăţenilor, iar banii europeni sunt plusul de bunăstare de care avem cu toţii nevoie“, a spus Ungureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com