Primarul Flutur: Botoşaniul îşi confirmă încă o dată poziţia de oraş care trece de medie, în urma recensământului populaţiei

Flutur Catalin
Catalin Flutur

Primarul Cătălin Flutur a declarat că Botoşaniul îşi confirmă încă o dată poziţia de oraş care trece de medie, în urma recensământului populaţiei. Acesta a precizat că municipiul Botoşani se clasează pe locul 18 pe ţară ca şi număr de locuitori, iar în Moldova pe locul IV. 

Botoşaniul îşi confirmă încă o dată poziţia de oraş care trece de medie, în urma recensământului populaţiei. Este important lucrul acesta pentru noi. În Moldova ne-am consolidat clar poziţia pe care am avut-o de oraş cu număr mare de locuitori, eram pe locul patru şi ne-am consolidat această poziţie. Să ne gândim că Botoşaniul are 101.000 locuitori în urma rezultatelor parţiale, Suceava 86.000, iar Piatra Neamţ 77.000 locuitori„, a spus primarul.

Flutur susţine că de recesământ se  sunt legate foarte multe: de la buget până la structura parlamentară, numărul de aleşi locali şi numărul de viceprimari.

One thought on “Primarul Flutur: Botoşaniul îşi confirmă încă o dată poziţia de oraş care trece de medie, în urma recensământului populaţiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *