Protest împotriva manifestaţiilor din Piaţa Revoluţiei

protest inedit Serban Grigoriu
protestul inedit al lui Serban Grigoriu pe Pietonalul Unirii

Un bărbat de 61 de ani a organizat, marţi, un protest mai puţin obişnuit. El a ieşit în stradă cu pancarde la gât pentru a manifesta împotriva manifestaţiilor care se derulează de şase săptămâni în Piaţa Revoluţiei. Fost inginer mecanic, actualmente pensionar cu o pensie de 600 de lei, Şerban Grigoriu spune că este scârbit de modul în care se face politică în România.

Nu mai suport protestatarii. M-am săturat de atâta ură cât văd la televizor. Numai cuvinte urâte. Numai răutate”, a spus Şerban Grigoriu.

Bărbatul este, în egală măsură, nemulţumit de parlamentari, care, în loc să participă la dezbaterile din Parlament, merg la serviciu, semnează condica, iar banii şi fac grevă.

protest inedit Serban GrigoriuI-a votat lumea să meargă lumea în Parlament. Ce-i aia Parlament. Vine de la parlare, adică să vorbească. Ei vorbesc la televizor în loc să vorbească în Parlament”, a mai spus Grigoriu.

2 thoughts on “Protest împotriva manifestaţiilor din Piaţa Revoluţiei

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cat a luat de la portocalii sa poarte pancarta?Ii propun sa-si cedeze pensia nerusinata de 600 lei la spitale.Noi nu putem trai cu asemenea sume.S-ar putea sa aiba probleme cu mansarda pentru ca un om sanatos nu poate spune ca traieste bine cu asemenea pensie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *