Mihaela Huncă, vicepreşedinte PSD Botoşani: Clasa zero arată amatorismul guvernării PDL

Mihaela Hunca PSD
Mihaela Hunca

Şefa departamentului de educaţie din cadrul PSD Botoşani, prof. Mihaela Huncă, a declarat că haosul care se crează în etapa de evaluare psihosomatică a copiilor pentru admiterea în clasa pregătitoare demonstrează amatorismul în care a fost elaborată noua Lege a educaţiei.

În aceste zile părinţii şi copiii preşcolari au constatat în cel mai direct mod incompetenţa şi amatorismul guvernării PDL în domeniul educaţiei. Zeci de mii de părinţi şi copii din întreaga ţară sunt loviţi de deciziile absurde ale unor responsabili din Ministerul Educaţiei care s-au jucat de-a guvernarea şi de-a reforma. Sunt unii care se visează noaptea mari reformatori, iar a doua zi o ţară întreagă trebuie să le pună în practică absurdităţile pe care le-au visat”, a declarat reprezentanta PSD Botoşani.

Mihaela Huncă a precizat că sistemul şcolar din România nu e deloc pregătit să implementeze peste noapte o serie de decizii rupte de realitate. „Ceea ce vedem astăzi la testarea psihosomatică a copiilor pentru aşa-numita clasă zero este doar începutul haosului. Sunt mulţi părinţi care nu se pot prezenta la testare în această săptămână, iar nimeni nu ştie ce se va întâmpla cu acei copii care nu vor fi testaţi. Apoi, scolile nu sunt dotate corespunzător, nu există o programă şcolară, părinţilor li se ia dreptul de a alege şcoala şi vor exista cu siguranţă multe unităţi care nu-şi vor putea realiza planul de şcolarizare. Învăţătorii nu au beneficiat de activităţi de formare pentru implementarea acestei „reforme” şi  se va ajunge la situaţii absurde în care în aceeaşi clasă vom avea copii cu vârste între cinci ani şi opt ani. Iar acestea sunt doar câteva din incoveniente”, a arătat Mihaela Huncă.

2 thoughts on “Mihaela Huncă, vicepreşedinte PSD Botoşani: Clasa zero arată amatorismul guvernării PDL

  1. Cei din PDL sunt amatori?:))…Din cate am vazut eu, tocmai acesti amatori au facut lucruri extraordinare pentru aceasta tara. Va plangeti de taierea pensiilor? dar cand au fost crescute la pensie minim 300 lei de fiecare? iar apoi majorata la 350 lei…pe urma a urmat o crestere cu 25%..iar acum se plang ca le-au taiat pensiile? daca nu erau majorate deloc?

  2. Eu cred ca cei de la PEDELE sint rezultatul clasei ZERO/ Definiti mai dragilor zero.Un bout ca Base si toti cei de la partid ne tot freaxca cu zero.CE ESTE ZERO de fapt nu este nimic asa ca va asteptati la rezultate?
    CIORI PEDELISTE !!!!!!!!!! de culoare PORTOCALIE.!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *