Trei indivizi care au dat mai multe spargeri în oraşul Bucecea, reţinuţi de poliţişti

catuse pe mainiMai mulţi suspecţi de comiterea unor furturi au fost identificaţi de poliţişti şi cercetaţi în stare de reţinere. Poliţiştii din orașul Bucecea au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 26 spre 27 februarie, persoane necunoscute au sustras din incinta unui imobil aflat în administrarea Primăriei oraşului, materiale de construcții în valoare de peste 2.300 lei. Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea şi depistarea a trei bărbaţi, respectiv  Gheorghe Florin H. de 33 ani, Cristian Z. de 39 ani și Gheorghe Marius G.de 26 ani, toţi din orașul Bucecea, ca fiind principalii suspecţi de comiterea faptei reclamate.

În urma extinderii cercetărilor cu privire la activitatea infracţională a celor trei bărbaţi, poliţiştii au stabilit că aceştia au fost implicaţi şi în săvârşirea altor infracţiuni de furt, în perioada septembrie 2011- februarie 2012, respectiv două furturi din locuințe și alte două furturi de materiale de construcții, din acelaşi imobil aparţinând Primăriei Bucecea.

Poliţiştii au stabilit, de asemenea, participarea la săvârşirea celorlalte infracţiuni şi a altor trei suspecţi, respectiv Iulian Dan G. de 24 ani, Ioan H. de 39 ani şi Marinel H. de 17 ani, toţi din orașul Bucecea, județul Botoșani.

Suspecţii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată, iar la data de 27 februarie, poliţiştii au dispus față de Cristian Z., Gheorghe Marius G. și Gheorghe Florin H. măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, urmând ca astăzi, 28 februarie, aceştia să fie prezentaţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunerea de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *