Parcarea subterană din Botoşani ar putea fi dată în folosinţă în luna mai

primarul Catalin Flutur
primarul Catalin Flutur

Primarul Cătălin Flutur a declarat că Parcarea subterană, care a fost ridicată în zona Big, va fi dată în folosinţă cel mai probabil în luna mai. Edilul municipiului a declarat că nu a fost stabilit încă modul de administrare a acestei parcări, însă accesul va fi făcut cu barieră.

Aşteptăm vremea bună să finalizăm parcarea subterană. Modul de administrare nu este încă stabilit. Mi-aş dori ca din start să fie un succes, pentru că mai greu îi va fi unui conducător auto, care nu este obişnuit cu parcările subterane, să intre. În timp, sunt convins că parcarea va fi ocupată. Sunt convins că vom găsi şi o metodă de abonament şi pentru locuitorii de la blocurile din zonă. Chiar dacă am rezolvat o parte din probleme cu parcarea din spate, parcarea adiacentă Centrului vechi, dar ne-au rămas o serie de cetăţeni din zona centrală care nu au toţi locuri de parcare. Şi mă gândesc la zona Junior”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Parcarea subterană va avea 200 de locuri, investiţia fiind realizată cu fonduri europene.

One thought on “Parcarea subterană din Botoşani ar putea fi dată în folosinţă în luna mai

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Foarte frumos. Inca un motiv pentru care merita sa fie ales din nou. Dl. Flutur isi merita cu desavarsire functia. Pe zi ce trece se fac numai lucruri bune, atat pentru oras, cat si pentru judet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *