Academia Social Democrată, pe 24 martie, la Botoşani

Gheorghe Vazdoaga si Ovidiu Portariuc
Gheorghe Vazdoaga si Ovidiu Portariuc

Organizaţia judeţeană a PSD va organiza, pe 24 martie, la Botoşani, Academia Social-Democrată. Ovidiu Portariuc, vicepreşedintele PSD Botoşani, a declarat că la acest eveniment vor participa Valeriu Zgonea, vicepreşedintele PSD, şi Alexandru Athanasiu.

Vom realiza un trainig pentru toţi candidaţii noştri la alegerile locale. De asemenea, avem promis şi sprijinul unei fundaţii germane pe formare, în ceea ce priveşte campania electorală. Trainingul se va adresa unui număr de aproximativ 100 persoane, viitorii noştri candidaţi la alegerile locale„, a spus Portariuc.

Programul de training va viza toţi candidaţii USL, nu numai cei ai PSD.

4 thoughts on “Academia Social Democrată, pe 24 martie, la Botoşani

  1. Probabil ca vor instrui si lepadaturile care placa din PDL catre USL. Oare credeti ca veti cistiga increderea electoratului primind pedelaci la voi in alianta???? Probabil ca lipsa de seriozitate si de caracter lipseste de la USL.
    Exemplu clar si punctual liberalii si pesedeii lupta fiecare pe frontul sau sa aduca fiecare la ei traseistul politic al judetului primarul actual de la Braesti. Sa aveti parte de noroc.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ce sa organizeze ineptii astia? Poate niste petreceri, ceva. Ca la asta se pricep cel mai bine : sa manance si sa bea pe banii nostri, bineinteles.

  3. ptr nelu (apropos.. se scrie cu N mare)

    pui de comunist.. asta ce e? Nu cumva atitudine comunista ?
    Ai facut cumva Stefan Gheorghiu , de stii ce e aia ?
    Daca d-l Atanasiu ,nu-ti spune ceva , atunci nu-ti mai da cu parerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *