Protestatarii din Piaţa Revoluţiei şi-au făcut condică de prezenţă

registru protestatariManifestanţii din Piaţa Revoluţiei din municipiul Botoşani şi-au făcut un registru de prezenţă. Documentul, despre care ei spun că va avea o valoare istorică, consemnează participarea, pe zile, a fiecărei persoane. În plus, la finalul registrului, fiecare manifestant şi-a notat propriile revendicări.

Sâmbătă seară, în a 42 zi de manifestaţii, în piaţă au ieşit 16 persoane.

registru protestatari Protestatarii cer demisia lui Traian Băsescu şi alegeri anticipate. Ei spun că vor rămâne în stradă până la soluţionarea tuturor revendicărilor.

9 thoughts on “Protestatarii din Piaţa Revoluţiei şi-au făcut condică de prezenţă

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Macar la zarva sa fie prezenti daca la scoala nu le-a placut. Anal fabetii!

  2. Asata-i lista APV-iştilor pensionari?păi dacă-s odihniţi moşneguţii de la atâta stat degeaba pe banii statului,ce-or să facă de plictiseală,se întâlnesc in piaţă şi apoi o pun de-un şpriţache…tabelul e să ţină evidenţa consumaţiei şi rânduiala la plată…care nu vine o zi,plăteşte un rând;mişto e să fii pensionar ca ei!

  3. Pai daca sunt platiti de anumite partide…(s-a mai scris de lucru acesta), cum sa nu aiba si condica de prezenta. Potrivit legilor in vigoare (legi ramase de pe timpul lui Ceasca), daca nu esti trecut pe o anumita prezenta nu poti lua banii si se tem ca ii vor da inapoi pe toti (mai ales acele persoane care la viata lor nu au facut altceva decat sa „frece” soldatii in armata).

  4. Penibil. Acesti domni si probabil si doamne, cred ca mai vine inca odata „pomana porcului” cu certificate de revolutionari. Sau cine stie ? Or fi stiind ei ce-or fi stiind. pina una alta ar face mai bine sa fie utili comunitatii locale si sa dea o mina de ajutor la strinsul mormanelor de zapada, mormane ce trebuie lopatate si incarcate in camioane.

    1. Romeo , Romeo cum nu te lasi tu de amnipulari, daca esti asa de grijuliu cu „penibilii” care mai au un pic de spirit civic, de ce nu mergi tu la lopatat zapada , inclusiv pe cea care ti-a acoperit si dramul de minte pe care il mai ai, de vreme ce nu mai gandesti, ci doar reproduci ca un patefon stricat, aceeasi melodie portocalie cu zapada , cu nemunca, cu cersitul si altele la fel de vechi si nesemnificative……. Mai pune-ti si tu mintea la contributie si analizeaza ce seintampla in jurul tau, nu sta doar la mila stapanilor tai portocalii, ca nu-i vei mai avea curand….vor disparea precum zapada la soare….. atunci sa te vad ce mai ……pupi…..lingi…. etc… ?????

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    pt inept. Tu esti un sarantoc,un lingator de cururi PSD-iste care v-au indobitocit iar tie ti-a spalat si putinul creier pe care il mai aveai.

    1. E drept ca repetitia este mama invataturii, dar in cazul tau ce sa inveti , ca tu nu faci altceva decat sa repeti la infinit ce-ti dicteaza finantatorii tai portocalii, ca altceva nu stii sa faci decat sa repeti la infinit, ceea ce ti-a introdus cipul portocaliu din creierul tau mult prea neted , ca sa mai ai ceva inteligenta in tine….. Esti un robot programat sa musti, sa jignesti, sa folosesti expresii obscene, sa atatci tot ce este impotriva stapanilor tai portocalii….asa ca….. pa…. vei disparea o data cu mafia portocalie a carei sluga esti………privitor la saracie…. ce sa mai vorbim … esti tu destul de sarac cu duhul…..dar iti umpli buzunarele cu argintii portocalii obtinuti prin frauda, coruptie si alte mijloace necinstite…..e de preferat saracia onesta decat bogatia corupta….. numai ca vezi ca s-ar putea sa dai socoteala curand ca si stapanii taii……vine ziua dreptatii…..nu mai este mult…..

  6. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    E clar obsesie. Plus de asta, mi se pare penibil, oricum nu sunt bagati in seama, pentru ca nu merita. Vedeti-va, oameni buni, de casele voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *