Un înger şi un demon de la Colegiul Mihai Eminescu în finala Miss Preuniversitaria

Ionela Iacobiță, titlul de Miss Preuniversitaria Colegiul Mihai Eminescu

„Cu toţii împreună vom fi mereu în faţă/Să fim învingători/Visul ne-nvaţă”. Așa sună o parte din imnul Colegiului Național „Mihai Eminescu lansat, în premieră, sâmbătă seară, în cadrul spectacolului în care elevii liceului și-au ales reprezentanții pentru finala Miss și Mister Preuniversitaria. Imnul a fost interpretat de formația liceului din care fac parte  și Claudia Rusu și Miruna Buză (ambele au făcut parte din grupul Cheia Sol). Spectacolul de aproape 4 ore a fost unul ingenios prin care tinerii au încercat să pună-n scenă o competiție a îngerilor și demonilor. Îngerii au fost mai întâi băieții, iar demonii, fetele. Rolurile acestea s-au schimbat însă pe parcursul spectacolului. Un clip video realizat de elevul Marius Siminiceanu i-a prezentat, în ipostaza amintită, într-o poveste interesantă și foarte ingenios pusă în imagini video. Probele la care au participat concurenții au fost de asemenea inedite față de cele cu care publicul spectacolelor de acest gen e obșnuit. De departe, cea mai gustată probă de public a fost cea a cuplurilor celebre. Perechile au intrat în pielea unor duete celebre cum ar fi Angelina Jolie și Brad Pitt, Romeo și Julieta, Barbie și Ken, Familia Flintstone sau Zorro și Elena. O altă probă specială a fost cea în care fetele au devenit îngerii care domină demonii, adică pe băieți. Proba costumelor de seară a fost cuplată cu cea a valsului vienez. Trandafirul primit de fete de la băieți a fost aruncat de fiecare fată în sală, spectatorii amuzându-se de fiecare dată când prindeau floarea. În afara probelor susținute, au evoluat o sumedenie de elevi talentați ai liceului, printre aceștia numărându-se Miruna Buză, Cosmina Cosma, Alexandra Mihalache, Irina Aparaschivei, Ioana Ignat, Mădălina Nătărașu, Andra Bariga. Profesorul Alexandra Neamțu a avut în spectacol două reprize de parada modei, una cu ținute clasice, cealaltă pe tema spectacolului, adică Îngeri și demoni. Raul Poamăneagră și Alexandra Neagu au avut un număr special de dans clasic, iar trupele Extasy și Glamour au încins atmosfera cu dansurile lor. Juriul condus de directorul liceului, Cristina Chiriac, a încercat să ofere premii la cît mai mulți dintre concurenți astfel că în afara locurilor 1, 2 și 3 au mai fost acordate premii pentru cel/cea mai muncitor/oare concurent/a, Miss și Mister Telegenie, cel mai simpatic cuplu, Miss și Mister Fotogenie, premiul de popularitate, precum și premii speciale oferite de sponsori. Bianca Nedelcu a luat nu mai puțin de trei premii, respectiv Miss Telegenie, Bek’ Salon și cel mai frumos cuplu alături de Iulian Axinte. Iulian Axinte a mai obținut în afară de acest, și un premiu de fotogenie. Locul III a fost obţinut de Vlad Porfir și Isabela Epure. Locul II a revenit lui Ciprian Tirmac și Diana Bidașcă, iar locul I către Lucian Murariu și Ionela Iacobiță.

One thought on “Un înger şi un demon de la Colegiul Mihai Eminescu în finala Miss Preuniversitaria

  1. Cine??? prof. Alexandra Neamtu? Ea e profesoara? Haideti ca rad cu adevarat!
    Praf si pulbere e invatamantul botosanean daca pana si ea e profesoara…..la titularizare cu nota 2,95!!!!!!!!!!!!!!! Jaleeeeeee!
    ……..si totusi profesoara in oras…vedeti ca se poate asa ceva in bt, cum sa nu se poata daca e secretar la pdl pe bt? politica mereu se pupa cu invatamantul!
    SPER sa nu invete elevii ei ceea ce facea si ea in liceul de arte….numai profesorii saracii o stiu de fapt ce ii poate capul acestei fetiscane!
    Pacat….a ajuns sa imi invete copilul o panarama! Nu imi vine sa cred…numai cine nu a cunoscut.o nu stie ce fel de ”doamna”este ea……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *