9.000 de litri de băuturi alcoolice confiscaţi dintr-un depozi en-gros

Peste 9.000 de litri de alcool au fost confiscaţi, joi, dintr-un depozit en-gros din municipiul Botoşani. Măsura a fost luată de inspectorii Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale, care au descoperit că băuturile de 22 grade erau îmbuteliate în ambalaje nemarcate corespunzator. Depozitul era autorizat să vândă en-gros băuturi alcoolice.

Administratorul depozitului s-a ales cu dosar penal pentru evaziune fiscală, ancheta în acest caz urmând a fi continuată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. Prejudiciul estimat se ridică la circa 63.000 de lei.

One thought on “9.000 de litri de băuturi alcoolice confiscaţi dintr-un depozi en-gros

  1. Comunicatul celor de la vama nu spune clar ca marfa a fost găsită la un depozit autorizat ,era înregistrată in contabilitate ,avea banderole pe toate sticlele , singurul motiv pentru care au ridicat acea marfa era ca dacă trageai ca prostul de banderole se desprindeau de pe sticle!oricum se va face sesizare penală împotriva vamesilor pentru abuz in servici!Au un tupeu de nesimtiti se cred stat in stat.Ei rețin marga si tu trebuie sa te judeci sa ți iei înapoi ce îți aparține !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *