Paul Onisa a cazut la pace cu Florin Turcanu. Acesta a anuntat acum ca il sustine la presedintia Consiliului Judetean

Paul Onisa si Gheorghe Sorescu
Paul Onisa si Gheorghe Sorescu

Liderul PC Botosani, Paul Onisa, a ingropat securea razboiului cu Florin Turcanu. Dupa ce in urma cu cateva saptamani a declarat publica ca nu il sustine pe candidatul USL la presedintia Consiliului Judetean, acum si-a schimbat pozitia.  Onisa s-a prezentat, vineri, la conferinta comuna cu PNL, si a declarat ca il respecta pe candidatul nominalizat de USL, Florin Turcanu.

Eu cred in sansele ACD. Am venit aici sa va spun ca sa nu mai exista neintelegeri si dubii cu privire la pozitia PC vizavi de candidatul PNL la functia de presedintele Consiliului Judetean. Este un candidat desemnat de PNL pe care il respectam, este un partid istoric, si sustinem candidatul PNL in acest demers politic. Sigur, tine de modul in care vom crea o imagine favorita in aceasta competitie si tine de  noi, cei din jurul lui, care dorim sa-l scoatem invingator. Respect candidatul PNL, pentru ca este un candidat sustinut de conducerea PNL la nivel central. In atare conditii, nu pot sa-mi exprim nemultumirea cu privire la acest candidat, pentru ca cei de la nivel central din PNL au ales candidatul cel mai bun„, a spus Paul Onisa.

Acesta nu a spus daca se afla pe listele USL la vreo functie, pentru ca nu acesta a fost obiectivul sau. Onisa a mai precizat ca daca nu ar fi fost vointa celor de la centru, PC s-ar fi pozitionat ca partid cu candidati proprii in toate localitatile.

3 thoughts on “Paul Onisa a cazut la pace cu Florin Turcanu. Acesta a anuntat acum ca il sustine la presedintia Consiliului Judetean

  1. TURCANU iar a fugit de ONISA!!!!!!ha.ha..cum il prinde Onisa cum i o trage!!!!are si cui!!!!!cat o fi cotizat TURCANU la CRIN sa l mentina candidat!!!Tabuleac isi freaca mainile!!!!iar va castiga alegerile!!!imediat ii vine si sentinta lui TURCANU…

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Onisa ar fi mai bine sa te duci la culcare numai gura e de tine .Chiar nu inteleg ce cauti tu in politica!

  3. atentie cetatean, ultimele rezultate din sondajul 20-23 februarie 2012 la sefia consiliului judetean:
    – marcu psd 11 %
    -tibuleac pdl 8%
    -ciustea pp-dd – 1%
    -turcanu – 24 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *