Botoşaniul, pe locul 40 în topul oraşelor cu cea mai scumpă căldură

modern calor botosaniBotoşaniul figurează pe locul 40 într-un clasament cu 60 de poziţii întocmit în raport de preţul energiei termice livrate populaţiei. Cu un cost de 180 de lei/ gigacalorie, Modern Calor are o poziţie bună în topul naţional de Gândul, doar două municipii reşedinţă de judeţ din Moldova, Bacău şi Piatra Neamţ, având preţuri uşor mai bune, de 155 şi, respectiv 177 lei/gigacalorie.

Cea mai scumpă căldură o livrează Callatis Therm SA Mangalia, care livrează populaţiei încălzire la 462 lei/gcal, urmată fiind de Termica Târgovişte cu 427 lei/gcal şi Radet Constanţa cu 338 lei/gcal.

CET Iaşi şi Termica SA Suceava vând energia termică la n185 lei/ gcal.

2 thoughts on “Botoşaniul, pe locul 40 în topul oraşelor cu cea mai scumpă căldură

  1. Trebuie spus ca pretul de productie este printre cele mai mari din tara dara Primaria subventioneaza mai mult la noi!Practic titlul poate fi altfel :Botosaniul printre orasele unde 70% din populatie plateste cel mai mult ca sa unii(30%) sa aiba caldura mai ieftina!

  2. Ai dreptate Gogule dar mai trebuie sa adaugi la subventia pe care o suportam toti si plata pentru trecerea tevilor si conductelor prin apartamentele si subsolurile celor ce detin centrala proprie de apartament !!! , conform ordinului nr 343 al ANRSC, care de fapt este suspendat in Botosani prin hotaraea Curtii de Apel Suceava in procesul intentat de Federatia Asociatiilor de Proprietari, hotarare executorie, desi urmeaza a se judeca si recursul intentat de ANRSC la ICCJ.
    In mod normal ar trebui sa nu se mai incaseze acesti bani, macar pana la terminarea procesului….daar ce mai este normal in societatea noastra superdezvoltata… ?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *