Deputatul Rebenciuc: Parlamentarii USL ridică nemunca la rang de cinste

Neculai Rebenciuc, deputat PDL
Neculai Rebenciuc, deputat PDL

Deputatul PDL Neculai Rebenciuc acuză parlamentarii opoziţiei că „ridică nemunca la rang de cinste”. El susţine că senatorii şi deputaţii Uniunii Social Liberale se află într-o „grevă de lux”, deoarece „profită de toate drepturile de parlamentar, dar nu mai vin la serviciu”.

Uniunea socialistă ne spune că, dacă blochează Parlamentul, făcându-l nefuncţional, atunci Parlamentul trebuie schimbat. Este ca şi cum ai spune că, dacă într-o fabrică o parte din angajaţi nu vine la muncă, trebuie să concediezi toţi angajaţii”, spune Rebenciuc.

Parlamentarul democrat-liberal spune, tototdată, că opoziţia este lipsită de viziune şi că refuză orice demers constructiv, „ambiţionându-se să dărâme, să respingă orice proiect pentru România”.

USL se asumă o grevă ruşinoasă, plătită din banii românilor, care costă 1,4 milioane de euro, iar aceşti bani vin din buzunarul românilor care chiar fac ceva pentru ţară. Oficialii opoziţiei sunt oficial în grevă, dar continuă să beneficieze de cazare gratuită în Bucureşti şi de abonament la telefonul mobil. Un politician care îşi tratează cu atâta lipsă de respect locul de muncă ar trebui să îşi dea demisia”, mai precizează Rebenciuc.

3 thoughts on “Deputatul Rebenciuc: Parlamentarii USL ridică nemunca la rang de cinste

  1. Tu vorbesti, tradatorule! Mai am si acuma galeata si fesul cu PNL pe care mi le-ai dat in urma cu 3 ani si ceva in campania electorala. Le pastrez sa ti le dau inapoi la toamna cand o sa vii iar sa cersesti voturi…

  2. Mai „alegator de cursa lunga”, cum sa fii tu , daca nu a-i primit nici o galeata nimic de la Rebenciuc in campania 2008? Juri cu mina pe cruce?
    Mincinos ce esti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *