Femeia care şi-a tranşat mama a vrut să fie liberă

crimaFemeia arestată preventiv săptămâna trecută după ce şi-a ucis mama şi i-a tăiat mâinile, picioarele şi capul a cerut să fie pusă în libertate. Tamara Ailoaie a făcut recurs la măsura dispusă pe 17 fabruarie de Tribunalul Botoşani de arestare preventivă. Recursul a fost judecat, marţi, la Curtea de Apoel din Suceava, iar magistraţii suceveni au decis că femeia ucigaşă va rămâne după gratii.

Tamara Ailoaie, de 55 de ani, şi-a omorât cu 19 lovituri de cuţit mama, după care a secţionat cadavrul. Ea este acuzată pentru omor calificat şi profanare de cadavre.

Fiul acesteia, Constantin Ailoaie, în vârstă de 32 de ani, este acuzat de tăinurie şi se află încă în stare de libertate.  

Corpul femeii a fost găsit, în urmă cu două săptămâni, în subsolul unui fost cămin de nefamilişti din Zona Industrială a Botoşaniului.

Trupul (fără mâini, cap şi picioare) al Iulianei Dancăi, de 72 de ani, a fost descoperit la subsolul unui bloc de pe strada Manoleşti. Femeia a fost dată dispărută de acasă pe 24 ianuarie 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *