Tânără lovită de zăpada şi gheaţa căzute de pe un balcon

O angajată a societăţii Artsana România SRL Botoşani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o masă de zăpadă desprinsă de pe acoperişul unui balcon. Accidentul este încadrat în categoria accident de muncă de traseu şi se află şi în atenţia inspectorilor de la Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Ileana Anca Pintilie, angajată la societatea Artsana România SRL Botoşani, se deplasa  pe traseul normal spre domiciliu din strada Donici, când a fost lovită de o masă de zăpadă desprinsă de pe acoperişul unui balcon, a imobilului unde locuieşte.

Salariata Pinitlie Anca Ileana a fost transportată de o persoană fizică la Spitalul Judeţean Mavromati Botoşani, urmând a fi supusă unei intervenţii chirurgicale la piciorul drept.

Tânăra de 26 de ani are o vechime la locul de muncă  de un ani şi şase luni. Accidentul a survenit în timpul şi pe traseul normal al deplasării de la locul de muncă la domiciliul victimei, evenimentul încadrandu-se în categoria accidentelor de muncă de traseu.  Cercetarea  evenimentului va fi efectuată de către societate„, se precizează într-un comunicat de presă al ITM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *