Accident cu cinci victime între Vlădeni şi Baisa

accident intre Baisa si VladeniUn grav accident de circulaţie a avut loc, marţi după amiază, între Vlădeni şi Baisa. Un tânăr care conducea un autoturism Cielo (care se îndrepta spre Suceava) şi în care se aflau trei persoane a intrat în depăşirea unei coloane de maşini, a pătrus pe contrasens şi a lovit în plin un Renault Clio, care venea din sens opus şi pe care l-a aruncat în afara părţii carosabile. În urma impactului violent, cinci persoane au fost rănite. Două dintre victime sunt în stare gravă. În cele două maşini se aflau şase persoane,  trei femei şi trei bărbaţi. La faţa locului au ajuns nu mai puţin de cinci ambulanţe.

victima accident BaisaPrintre răniţi se află şi şoferul de pe Renault, Valentin Bălţătescu, de 27 de ani, care conducea maşina societăţii Arabesque. Acesta a acuzat dureri la picior şi la umăr. În dreapta sa se afla un coleg, Claudiu Ionuţ Stan, de 33 de ani. Ambii au fost duşi la spital.

Şoferul de pe Cielo, Cristian Carp, din Dorohoi, a rămas încarcerat, el având nevoie de echipajele de descarcerare pentru a fi scos. El a suferit o fractură deschisă la piciorul stâng, dar şi traumatisme toracice. În maşină cu el se mai aflau trei femei, printre care soţia de 32 ani, Elena Carp, şi sora sa, Adela, de 23 de ani. Aceasta din urmă a fost transportată la Iaşi.

One thought on “Accident cu cinci victime între Vlădeni şi Baisa

  1. Astazi,am circulat pe directia Bacau-Botosani!Drumul la orele diminetii,prezenta un strat de 2-3 cm.zapada framantata !
    Pe E 85 si apoi E 583-sa vezi tineri la volanul unor masini,cu firma,care te blituiesc la 90/ora….!Nu sufera in fata lor masini autohtone,TIR-uri sau alte marci.!.Ganditi-va numai la asfaltul umed+baltile de pe sosea,ce nori de satropi rezulta de la rotile unui TIR(mai ales in curbe) si ei se aventureaza in depasiri!
    Ceva trebuie facut,in aceasta directie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *