A lovit o adolescentă cu maşina şi şi-a văzut de drum

masina politie rutieraUn bărbat de 36 de ani din Ungureni este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Poliţia oraşului Săveni a fost sesizată, vineri, de către personalul medical din cadrul Seviciului Primire Urgenţe – Spitalul Orăşenesc Săveni cu privire la faptul că Andreea I, de 17 ani, din comuna Ştiubieni, s-a prezentat pentru acordarea de îngrijri medicale, afirmând că, în aceeaşi zi, în jurul orei 09.30, a fost victima unui accident rutier, fiind lovită de un atelaj hipo, în timp ce se deplasa pe DJ 292.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că vineri,  în jurul orei 09.00, în timp ce conducea o autospecială pe DJ 292, în localitatea Ştiubieni, Neculai Corduneanu, de 36 ani, din comuna Ungureni, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de mers înapoi, împrejurare în care surprinde şi accidentează pe minora de 17 ani.

După producerea accidentului, conducătorul auto a transportat victima la domiciliu şi apoi la Spitalul Săveni, convenind cu aceasta să declare cadrelor medicale că a fost lovită de o sanie tractată de cai şi că nu cunoaşte conducătorul vehiculului. Şoferul nu a anunţat organele de poliţie despre producerea accidentului.

Conducătorul auto a fost depistat în ziua de în jurul orei 13.00. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *