Modernizarea drumului judeţean din zona Vămii Racovăţ începe anul acesta

vama racovatMai multe proiecte cu finanţare europeană ar putea fi derulate în acest an. Preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, a declarat că modernizarea drumului judeţean Pădureni-Coşula-Buda, finanţat pe Programul Operaţional Regional, este unul dintre acestea. Ţâbuleac susţine că are promisiuni de la Ministerul Dezvoltării că foarte curând se va încheia contractul de finanţare. De asemenea, în cel mai scurt timp se va încheia şi contractul privind modernizarea drumului judeţean din zona Vămii Racovăţ, care este finanţat pe Programul Operaţional Comun.

Sper din tot sufletul să reuşim să încheiem în acest an şi contractul de finanţare privind reabilitarea Complexului monahal Coşula.  Ţin foarte mult la acest proiect şi sunt informaţii că avem şanse să obţinem finanţare europeană pentru această investiţie. În acest moment este pe lista de rezervă„, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac.

Consiliul Judeţean are 23 de proiecte depuse pe fonduri europene, în valoare totală de peste 307 milioane euro, 15 dintre proiecte fiind deja aprobate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *