Viceprimarul Ghiorghiţă: Dacă faceţi un sondaj pe stradă, lumea o să spună că vede mai mult Poliţia locală decât vede Poliţia

viceprimarul Florin Ghiorghita
viceprimarul Florin Ghiorghita

Viceprimarul Florin Ghiorghiţă se declară mulţumit de activitatea Poliţiei Locale. Acesta a precizat că poliţiştii locali sunt văzuţi în permanenţă în stradă şi că participa la diferite situaţii de urgenţă, gen strângerea boschetarilor de pe stradă sau la dirijarea traficului în momentul acţiunii de deszăpezire, în timp ce alţii stau la „locuri călduţe în birou”.

Chiar sunt mulţumit de activitatea poliţiştilor locali. Nu este neapărat ca o laudă, dar se cunoaşte o schimbare majoră la ei. Poate şi timpul a trecut şi s-au format, au fost trimişi la tot felul de cursuri. S-a mai scăpat de cei care veniseră de pe stradă strict ca să fie poliţisti. În toate activităţile pe care le avem ne ajută. Ca şi număr de avertismente, de sancţiuni, conflicte pe care le dispersează sunt mai multe. Vedem că ei prind mulţi infractori pe care îi predau la poliţie. Dacă faceţi un sondaj pe stradă, lumea o să spună că vede mai mult Poliţia locală decât vede Poliţia„, a spus Ghiorghiţă.

Acesta a precizat că la patrulare şi efectiv în stradă 90% din cei vizibili sunt de la Poliţia locală. „Nu ştiu dacă sunt 10% cei de la Poliţia rutieră care mai opresc şi mai dau amenzi. În rest, eu nu am mai văzut poliţişti în stradă„, a adăugat viceprimarul.

4 thoughts on “Viceprimarul Ghiorghiţă: Dacă faceţi un sondaj pe stradă, lumea o să spună că vede mai mult Poliţia locală decât vede Poliţia

  1. Nu ti-e rusine si nici frica de Dumnezeu. Pacatele au repercusiuni pana la a 9-a generatie. O sa dea socoteala floraru. Ti-ai bagat banii pt deszapezire in buzunarasul propriu dar odata cu ei si nenorocirile.

  2. SARMANE GHEORGHITA, SE VEDE CA NU CUNOSTI FAPTUL CA CEI DE LA POLITIA LOCALA FAC PATRULE DE MULTE ORI IMPREUNA CU POLITIA NATIONALA, DAR DACA TU IL VEZI PE UNUL SI NU IL VEZI PE CELALAlt, INSEAMNA CA AI O PROBLEMA DE VEDERE

  3. acest viceprimar ingrasat pe banii publici..foloseste politia locala ca pe unbun propriu!!!!!!!!!mai GHEORGHITA..erau ani cand nu aveai unde munci si te ai bagat in politica…nici macar gardian public nu ai putut fi!

  4. Daca sunt asa de multi si de buni de ce nu le-ai dat cate o lopata sa curete trotuarele de zapada. Nu va e rusine, inafara de strazile din centru nu ati curatat nici un trotuar in 3 saptamani. RUSINE SA VA FIE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *