Demersuri la Guvern pentru alocarea de fonduri pentru reabilitării Şcolii Cherchejeni

Deputatul Catalin Buhaianu
Deputatul Catalin Buhaianu

Parlamentarii PDL au făcut demersuri la Guvern în vederea alocării de fonduri pentru reabilitarea Şcolii Cerchejeni, mistuită de flăcări în urmă cu două săptămâni. Deputatul Cătălin Buhăianu a declarat că suma cerută este de 50.000 lei.

Am făcut demersuri la nivel de Guvern pentru alocarea a 50.000 lei, pentru a rezolva problema acoperişului de la Şcoala Cerchejeni. Sperăm că până la sfârşitul lunii, dacă nu cel târziu în luna martie, lucrurile să se întâmple„, a spus Buhăianu.

Parlamentarul botoşănean susţine că suma necesară pentru reabilitarea şcolii este mult mai mare şi că o contribuţie va avea şi primăria locală. Buhăianu a anunţat că îşi va dona indemnizaţia de parlamentar pentru reabilitarea acestei unităţi.

Mai sunt nişte pereţi afectaţi acolo, instalaţia electrică, podul. Tot ce înseamnă partea de lemn. În cazul în care banii nu vor ajunge pentru rezolvarea acoperişului, vom face eforturi suplimentare. Mă aşteptam însă la o acţiune concretă din partea colegilor mei tineri parlamentari şi nu am auzit nicio reacţie din partea domnului Dolineaschi sau a domnului Macaleţi, să fie sensibili la acest demers al meu personal„, a adăugat Buhăianu.

2 thoughts on “Demersuri la Guvern pentru alocarea de fonduri pentru reabilitării Şcolii Cherchejeni

  1. D-le Buhaianu,cand declari ca donezi salarul pe o luna cum ai facut-o
    d-ta ,scoti banii din buzunar si platesti,nu te lauzi cu bani de la bugetul tarii,care deocamdata sunt ca si cioara de pe gard.Dupa aceia ai dreptul sa faci referiri si la alti parlamentari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *