Tinerii din PDL au donat sânge

tinerii PDL doneaza sangeVineri, Organizaţia de Tineret a PDL Botoşani s-a alăturat campaniei naţionale iniţiată de OT PDL, “Donează sânge, salvează vieţi !”. Această campanie s-a desfăşurat concomitent în toate judeţele ţării.

Astfel, tinerii din OT PDL  Botoşani s-au prezentat vineri, în jurul orelor 09:00, la Centrul de Transfuzii Botoşani pentru a dona sânge.

 “Aceasta nu este o acţiune politică, ci mai degrabă una de implicare socială. Am susţinut şi ne-am alăturat acestui demers pentru a încuraja donarea de sânge şi pentru a veni cu un exemplu în faţa botosănenilor, care sunt aşteptaţi la rândul lor să facă astfel de gesturi nobile. Într-adevăr este o reală problemă,  aceea că în spitalele din România nu există sânge pentru transfuzii. Sperăm prin această acţiune să sensibilizăm botoşănenii şi aceasta să producă efectul scontat.”, a declarat Gabriel Alecsandru, preşedintele tinerilor democrat liberali.

 Acest tip de acţiune va continua şi în luna iulie a acestui an.

5 thoughts on “Tinerii din PDL au donat sânge

  1. Minciuna! Au donat numai doi. Restu’ n-au fost acceptati. Da galeria e mare. 4 ani au stat ca guzganii si s-au aranjat cu posturi de: sef de birou pe la Modern Calor, presedinte de asociatie (asa numai din ce cunosc eu ), altii au furat cat au putut… precum si alte ispravi specifice. Acu’ ies in fata. Le-a si pus presa un titlu ca sa fie si crezuti. Rezultatele se vad: toti ii lauda! (mai acei carora le place sa pupe). Pacat ca lumea n-are curaj sa-i scuipe: am mai scapa de lepre si ar avea loc oamenii adevarati sa iasa la suprafata.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Adrian, nu te mai oftica atat. Banuiesc ca esti din USL de ataci asa opozitia. Rusine! In loc sa faci asta, ai putea incerca sa faci si tu ceva pentru oamenii in suferinta. Dar voi cand vine vorba de opozitie, nu conteaza ce fac, bine sau rau, la voi tot rau e. In cazul asta, felicitari tinerilor din OT PDL. Sunteti un exemplu ca ar trebui sa ne gandim si la altii, nu numai la noi.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    cine are nevoie de sange de PDL ist??? 🙂 soo dje tz cucu cu politica voastra. oricum niste viermisori.

  4. Felicitări!!! Ar trebui să urmaţi şi voi acest exemplu. Până la urmă este un gest uman. Dacă ai fi pe moarte nu cred că te-ar interesa ce fel de sânge este….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *