Ajutoarele colectate de PSD au ajuns la sinistraţii din judeţul Vrancea

ajutoare sinistrati PSDUn tir încărcat cu şapte tone de alimente, colectate de PSD în Dorohoi şi Botoşani, a ajuns în această dimineaţă, la ora 10, la sinistraţii din comuna Garoafa, din judeţul Vrancea.

Primarul din Garoafa, Gheorghe Maghiaru, a declarat că ajutoarele dorohoienilor şi botoşănenilor sunt o „adevărată mană cerească” pentru locuitorii comunei.

Patru din cele opt sate din Garoafa au fost eliberate de sub nămeţi abia după opt zile de la căderile masive de zăpadă. Pentru sinistraţii de acolo ajutoarele de la Dorohoi şi Botoşani au reprezintă o adevărată mană cerească. Acolo sunt mute persoane în vârstă, care nu mai sunt în putere. Deci pentru ei ajutoarele sunt extrem, extrem de bine venite”, a spus vizibil emoţionat primarul comunei Garoafa.

De cealaltă parte, deputatul Andrei Dolineschi a transmis în numele dorohoienilor un mesaj de recunoştinţă pentru ajutorul vrâncenilor din timpul inundaţilor. „I-am spus domnului primar de la Garoafa, că dorohoienii nu au uitat ajutorul primit din judeţul Vrancea după inundaţiile din 2010, iar acum au răspuns cu aceeaşi solidaritate pentru a-i ajuta pe vrâncenii care au fost loviţi de dezastrul zăpezilor”, a spus Dolineaschi

La nivelul municipiului Dorohoi au fost colectate circa 2.500 de conserve, 1.000 de pâini, 500 de kilograme de brâză topită, 1.500 kilograme de făină de grâu şi de porumb şi peste 2.000 kilograme de cartofi. La acestea s-au adăugat încă două tone de alimente colectate de PSD în municipiul Botoşani, constând în zahăr, făină, ulei, conserve şi biscuiţi.

O contribuţie importantă au avut-o deputatul PSD, Andrei Dolineaschi, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, preşedintele PSD Botoşani, Gheorghe Marcu, membri ai PSD Dorohoi şi ai PSD Botoşani, precum şi oameni simpli, printre care s-au numărat şi cei care au fost afectaţi de inundaţiile din 2010 şi care au dorit să întoarcă gestul umanitar vrâncenilor care i-au ajutat în acele zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *