Vicepreşedintele PSD, Ovidiu Portariuc: Lista cu consilierii municipali ai USL conţine nume noi

Gheorghe Marcu si Ovidiu PortariucLista cu consilierii municipali ai USL este aproape de definitivare, a anunţat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Ovidiu Portariuc. Acesta a spus că lista cu consilieri USL va conţine nume noi.

Potrivit reprezentanţilor PSD, la şefia Consiliului Judeţean candidatul este PNL, iar cei doi vicepreşedinţi PSD, în timp ce la Primăria Botoşani candidatul este PSD, iar cei doi viceprimari sunt PNL.

Este o listă cu nume noi, oameni care reprezintă ceva în domeniile din care provin, oameni care au realizat ceva şi oameni cu personalitate puternică care pot să susţină proiectele consiliului local. Consiliul Local nu este doar o anexă a primăriei, ci este principalul for legislativ local. Ca şi candidat, voi susţine foarte mult acest principiu şi sper că împreună cu colegii liberali să ajungem la această soluţie, ca listele la consiliul local să conţină nume noi, care să garanteze populaţiei schimbarea pe care o cer atât de mult„, a spus Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *