Patronul de la Complexul Lebăda rămâne liber

talharie Petru Rares
Talharia a avut loc pe strada Petru Rares

Patronul complexului Lebăda, Aurel Fediuc, va fi cercetat în stare de libertate. Acuzat de favorizarea infractorului la tâlhăria de 37.000 de euro, Fediuc a fost lăsat joi în libertate în ciuda propunerii procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani de arestare preventivă a acestuia. Magistraţii de la Tribunalul Botoşani au decis, joi, să respingă recursul procurorilor, astfel că Fediuc va fi cercertat în stare de libertate.

Patronul complexului Lebăda, Aurel Fediuc, a fost reţinut, sâmbătă, pentru 24 de ore, în dosarul privind tâlhăria de 37.000 de euro care a avut loc la mijlocul lunii decembrie 2011 pe strada Petru Rareş din Botoşani. Fediuc este acuzat de favorizarea infractorului, pe motiv că l-ar fi ajutat pe ginerele său, Mihai Daniel Huţanu (care este arestat preventiv) să scape basma curată.

Fediuc este cel care a făcut presiuni asupra valutistului prădat şi asupra unor martori pentru a-şi modifica declaraţiile date în faţa anchetatorilor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani au dispus, sâmbătă, reţinerea lui Fediuc, însă, a doua zi, magistraţii Judecătoriei Botoşani l-au lăsat în libertate.
Parchetul a anunţat recurs la măsura punerii în libertate a lui Fediuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *