Fiul omului de afaceri Costel Macsim a ieşit de după gratii pe cauţiune. Vezi cât a plătit!

grefieri Tribunalul BotosaniCosmin Lucian Macsim, fiul omului de afaceri Costel Mascim, care a fost trimis, pe 16 decembrie 2011, în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru ultraj,  dare de mită, contrabandă şi deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, a ieşit de după gratii. Magistraţii Tribunalului Botoşani au decis, vineri, punerea acestuia în libertate pe cauţiune. Pentru a părăsi arestul, judecătorii i-au stabilit o cauţiune de 30.000 de lei pe care Macsim a achitat-o.

Tânărul de 26 de ani a fost implicat în incidentul de pe 22 noiembrie în urma căruia un poliţist s-a ales cu mâna fracturată. Macsim a fost arestat, atunci, pentru 29 de zile.

Tânărul recalcitrant este fiul omului de afaceri Costel Macsim, care controlează grupul de firme Bucovina Impex- Pneurus Import Export SRL-Policom Distributie SRL, care are sediul pe Bulevardul Mihai Eminescu, în incinta fostei Gazete de Botoşani.

Vă reamintim că tânărul de 26 de ani i-a rupt mâna unui poliţist, agentul Cătălin Ilie Chiriac, care tocmai îl prinsese cu ţigări de contrabandă în maşină. Evenimentul s-a produs la Bucecea, în timpul unor controale de rutină efectuate de un echipaj de la Serviciul de ordine publică al oraşului Bucecea.

Cosmin Lucian Macsim, în vârstă de 26 de ani, conducea un VW Passat, pe drumul naţional care străbate Bucecea, iar la un moment dat în faţa sa a apărut un echipaj de Poliţie. El a oprit maşina, iar poliţiştii au văzut pe bancheta din spate doi saci cu ţigări.

One thought on “Fiul omului de afaceri Costel Macsim a ieşit de după gratii pe cauţiune. Vezi cât a plătit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *