Femeia care şi-a măcelărit mama a fost reţinută. Este acuzată de omor calificat şi profanare de cadavre

jandarmi si politisti pe urmele cadavruluiFemeia care şi-a ucis cu bestialitate mama, tranşându-i corpul în mai multe bucăţi, a fost reţinută şi urmează ca vineri să fie prezentată Tribunalului Botoşani cu propunerea de arestare preventivă. Tamara Ailoaie, de 55 de ani, este acuzată de omor calificat şi profanare de morminte. Fiul acesteia, Constantin Ailoaie, în vârstă de 32 de ani, este acuzat de tăinurie şi se află încă în stare de libertate.  

Corpul femeii a fost găsit, în urmă cu două săptămâni, în subsolul unui fost cămin de nefamilişti din Zona Industrială a Botoşaniului.

Oamenii legii au reuşit să dea de urmele mâinilor şi picioarelor femeii care a fost tranşate în căminul Condacia din Zona Industriale, însă nu şi de capul victimei.

Femeia criminală şi fiul acesteia au fost internaţi la Spitalul de Psihiatrie.

Trupul (fără mâini, cap şi picioare) al Iulianei Dancăi, de 72 de ani, a fost descoperit la subsolul unui bloc de pe strada Manoleşti. Femeia a fost dată dispărută de acasă pe 24 ianuarie 2012.

La necropsie, s-a relevat faptul că femeia a fost înjunghiată de mai multe ori în abdomen. Surse din rândul anchetatorilor susţin că femeia a fost înjunghiată în partea superioară a toracelui de 19 ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *