Un bătrân a reclamat la Protecţia Consumatorului că a împrumutat 20.000 lei şi nu poate să-i mai recupereze

baniUn bătrân a rămas fără agoniseala de-o viaţă după ce a încercat să facă bine unei rude împrumutându-i 20.000 lei. Bătrânul are 78 de ani şi i-a dat bani celui pe care ulterior l-a reclamat la Protecţia Consumatorului doar în baza unei hârtii scrise la mână, nelegalizată şi fără martori. Bătrânul se chinuie să recupereze suma împrumutată, însă fără succes.

Bătrânul a venit şi a reclamat că a împrumutat unui cetăţean suma de 20.000 lei şi nu poate să o recupereze. Să fie ca o avertizare pentru cetăţenii învârstă şi care cred în buna credinţă a tuturor oamenilor, să nu facă împrumuturi pentru că noi nu suntem recuperatori. Dânsul a făcut cu persoana căruia i-a împrumutat banii o hârtie scrisă de mână”, a declarat Alexandru Zarug, directorul OJPC.

Reprezentanţii OJPC l-a îndrumat pe bătrân să depună plângere la Poliţie, dar şi la Tribunal pentru a-l acţiona pe individ în judecată.

2 thoughts on “Un bătrân a reclamat la Protecţia Consumatorului că a împrumutat 20.000 lei şi nu poate să-i mai recupereze

  1. …nu se spune ca persoana respectiva este arhitect si ca are de recuperat banii de la clientul sau ptr proiectul casei teparului de la Lebada …?
    …nu se spune ca respectivul tepar a mai prostit zeci de botosaneni si a dat tepe de cca un milion de euro..?
    …nu se spune ca teparul, prin intermediul unui avocat mituieste judecatorii…???
    …nu se spune ca teparul se numeste SOPTELEA DRAGOS ….????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *