Mihai Ţâbuleac vrea un nou mandat la şefia Consiliului Judeţean

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac
Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac

Preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, vrea să continue activitatea la Consiliul Judeţean (CJ) pentru a duce la bun sfârşit proiectele începute pe perioada mandatului său. Acesta a dat de înţeles că doreşte să candideze pentru un nou mandat, la alegerile de anul acesta.

Desemnarea candidaturilor şi anunţarea lor reprezintă apanaj al partidelor politice. Am spus dintotdeauna că am disponibilitatea de a continua activitatea la nivelul CJ şi, pe de o parte, de a duce spre finalizare proiectele începute, dar şi de a aborda şi alte proiecte importante judeţului Botoşani. Eu, ca şi preşedinte al CJ, nu am acţionat niciodată la întâmplare, am căutat să accesăm fonduri europene pentru obiective majore„, a afirmat Ţâbuleac.

Preşedintele Mihai Ţâbuleac a lăsat să se înţeleagă că şi relaţia sa cu Cătălin Flutur este bună, chiar dacă în urmă cu ceva timp au existat conflicte între cei doi.

Eu am avut şi am o relaţie corespunzătoare cu domnul primar Cătălin Flutur. Şi el a avut o relaţie corespunzătoare. Noi aici nu suntem copiii care sunt puşi pe divergenţe. Atât eu, cât şi domnul Cătălin Flutur ocupăm poziţii foarte importante, purtăm o foarte mare răspundere şi cred că e mult mai important să ne achităm onorabil de această răspundere decât să intrăm în divergenţe personale care, chiar dacă ar exista, sunt minore încât nu merită să le dezbatem’, a adăugat preşedintele CJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *