Comisarul Laur Nechita, reangajat la Garda Financiară

garda financiaraComisarul Laur Nechita a fost reangajat la Garda Financiară, în baza unei decizii adoptate, miercuri, de magistraţii Curţii de Apel Suceava. După ce a fost concediat în vara anului trecut, ca urmare a picării testului de evaluare, Nechita s-a judecat cu Garda Financiară şi cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi a câştigat procesul. El a primit dreptul de a fi reangajat, dar şi salariile retroactive pentru perioada cât a stat acasă.

De la plecarea sa din Garda Financiară şi până în prezent, Laur Nechita a devenit om de afaceri. El este cel care a controlat, în acest timp, cotidianul Evenimente de Botoşani, dar şi lanţul de magazine Victoria.  

Nechita este al doilea comisar reangajat, după ce, tot în februarie, aceeaşi decizie a fost emisă şi în cazul lui Daniel Moruzi.

15/02/2012 Admite cererea
Solutie: Admite în parte acţiunea. Anulează Decizia nr.1377 din 1.09.2011 emisă de pârâtă şi o obligă pe aceasta la reintegrarea reclamantului în funcţia publică de execuţie avută anterior emiterii deciziei şi cu plata drepturilor salariale pentru perioada cuprinsă între data eliberării din funcţie şi data reintegrării efective, calculate la indicele de inflaţie ( de la data reintegrării). Cu recurs.

One thought on “Comisarul Laur Nechita, reangajat la Garda Financiară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *