Bugetarii, puşi să lucreze şi vinerea opt ore

salariati bugetariBugetarii din prefecturi şi instituţiile deconcentrate îşi vor desăşura activitatea între orele 8.00 şi 16.00. Secretariatul General al Guvernului a emis o circulară prin care programul tuturor instituţiilor de stat va fi armonizat.

Astfel, de luni şi până vineri, bugetarii vor începe munca la ora 8,00 şi o vor termina la ora 16,00.

Până acum bugetarii au beneficiat de zi scurtă vinerea. Aceştia terminau programul la ora 14,00.

Această solicitare nu vizează activitatea instituţiilor de învăţământ, a unităţilor medicale, de urgență și de intervenție. Dispoziția se referă strict la Aparatul de lucru al Guvernului, la instituțiile publice subordonate acestuia, la ministere și la instituțiile publice aflate în subordine.

3 thoughts on “Bugetarii, puşi să lucreze şi vinerea opt ore

  1. Si asa nu se farma cu munca,si mai aveau program scurt,adica vinerea plecau dupa semnarea condicei,iar luni veneau la serviciu marti ca doar a fost week-end!

  2. mai Mihai vorbesti in necunostinta de cauza, cei mai vitregiti sunt bugetarii, le-au taiat salariile, sporurile pe care nu le-au primit niciodata, taierea salariala a ajuns la 40 %, un angajat al unei primarii cu vechime de peste 20 de ani si cu studii superioare nu primeste mai mult de 1000 lei si hartoage face toata ziua, plus ca lucreaza cu oamenii lucru ce este foarte greu, ca sunt fel de fel de minti, la posta romana le-au taiat din salariu, dar le da zile libere pentru banii taiati pe cand la institutiile publice au marit programul si au redus salariul, rusine sa le fie, niste corupti si niste hoti, a vrut si Ungureanu sa arate ca face ceva, mai bine ar face locuri de munca pentru tineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *