Sporurile la Nova Apaserv, păstrate şi anul acesta

Dan Ionescu, vicepresedinte CA la Nova Apaserv
Dan Ionescu, vicepresedinte CA la Nova Apaserv

Angajaţii de la Nova Apaserv primesc şi anul acesta sporuri. Noul contract colectiv de muncă a fost semnat, iar angajaţii au sporurile cuprinse în salariul de bază, mai puţin sporul de noapte şi cel de vechime. Dan Ionescu, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al Nova Apaserv, a declarat că toate sporurile au fost cuprinse în noul contract şi asta pentru că „aşa au procedat toate companiile de apă, începând din 2009. Sporurile sunt introduse în salariul de bază. În acest salariu de bază se regăsesc toate sporurile aferente condiţiilor operatorilor de apă. De aceea, operatorii de apă au salariu de bază mai mare decât media naţională„, a adăugat Diaconescu.  

Acesta susţine că anul trecut aceste sporuri nu au fost incluse în salariul de bază, de aceea  au existat şi discuţii aprinse pe marginea lefurilor pe care le primesc angajaţii de la Nova Apaserv.

Am îndreptat această carenţă şi ne-am aliniat după contractul colectiv de ramură„, a mai spus Ionescu.

Fondul lunar de salarii la Nova Apaserv se ridică la peste 1 milion lei. Anul trecut, preşedintele Consiliului Judeţean a criticat faptul că angajaţii Nova Apaserv primesc sporuri, iar societatea merge în pierderi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *