O maşină care transporta dializaţi, implicată într-un accident la Cerviceşti

Accident de circulaţie la Cerviceşti cu răniţi. O maşină care transporta trei dializaţi a fost implicată, miercuri, în jurul orei 11,45, într-un accident de circulaţie. În urma impactului, cele trei paciente, care erau transportate cu o maşină a unei firme specializate de la Havârna spre Botoşani,  au suferit răni uşoare. Pacientele au fost preluate de două autosanitare şi transportate la Botoşani.

Şoferul maşinii care transporta bolnavii pentru dializă a frânat brusc după ce a văzut că o maşină din sens opus intrase într-o depăşire, moment în care autoturismul a pătruns pe contrasens, intrând în zăpada de pe marginea drumului.

Este un accident rutier uşor, cu niciun rănit grav. Urmează să se stabilească dacă cei doi pacienţi au nevoie de îngrijiri medicale sau nu„, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Femeile care erau transportate la dializă aveau 65, 74 şi 76 de ani. Poliţiştii spun că şoferul maşinii cu dializaţi nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *