Taxiuri trase pe dreapta din cauza neachitării taxelor locale

taxiuriUn număr de şapte taxiuri au rămas fără autorizaţie din partea Primăriei Botoşani, din cauza neachitării dărilor locale. Potrivit viceprimarului Florin Ghiorghiţă, în cazul celor şapte taxiuri nu s-au achitat taxele către municipalitate nici anul trecut, dar nici pe acest an. Alte 27 de taxiuri care nu au plătit taxa de 230 lei până pe 1 februarie, au autorizaţia suspendată.

Sunt 27 de taxiuri care nu şi-au achitat taxa până la 1 februarie, aşa cum prevedea hotărârea de Consiliu Local. În aceste condiţii, am trimis suspendări. Mare parte dintre ei nu vor mai continua activitatea pentru că sunt societăţi sau persoane fizice cărora li s-au luat maşinile, au avut accident sau care efectiv s-au retras. La alte şapte maşini li s-a retras autorizaţia pentru că nu au plătit taxele nici pentru anul trecut, nici pentru anul acesta„, a spus Ghiorghiţă.

În municipiul Botoşani sunt 460 de taxiuri. Numărul acestora va fi redus în condiţiile în care datele oficiale de la recensământ vor arăta că municipiul Botoşani numără 100.000 locuitori.

One thought on “Taxiuri trase pe dreapta din cauza neachitării taxelor locale

  1. au reusit in sfarsit sa-i ridice autorizatia si taximetristului IGNAT VALENTIN-VASILE CARE DE VREME DE 2 ANI SE SUSTRAGE CU REGULARITATE DE LA PLATA TAXELOR DE ORICE FEL?
    POLITIA RUTIERA ARE DE COMENTAT CEVA LEGAT DE FAPTUL CA TAXIULBT-03-ABW CIRCULA FARA ITP DE 2 ANI?
    ESTE VORBA DE ACELASI DOMN MENTIONAT MAI SUS CARE SFIDEAZA LEGILE SI ARE UN COMPORTAMENT VULGAR SI MIZERABIL VIS-A-VIS DE CLIENTI.MULTUMESC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *