Un dărăbănean a ieşit la protest cu un „manechin” pentru un loc de muncă

manechin-protestProtest la temperaturi extreme. Un localnic din oraşul Darabani protestează la Botoşani nemulţumit că nu are loc de muncă, după ce a fost disponibilizat de la societatea Confex din Dorohoi. Bărbatul în vârstă de 44 de ani solicită autorităţilor locale să investească la Darabani şi să-l angajeze, propunându-le chiar facilităţi din partea lui. 

Bărbatul nu a dorit să ofere prea multe amănunte şi a purtat lângă el, în spatele clădirii Prefecturii, un manechin care reprezintă un muncitor sperând că va sensibiliza pe cineva să-l angajeze. Alături de el, pe o pancartă scrie următoarele cuvinte: Botoşăneni investiţi şi în Darabani!. Dacă mă angajez întorc în firma dvs 50 la sută din salariu!. Accept angajare  şi demisie antisemită!„.

protest darabaneanDărăbăneanul are autorizaţie de protest pentru intervalul 9-12 şi este supravegheat de jandarmi. El a protestat şi la Darabani.

Fabrica din Drabani a avut mai mult de 400 de angajaţi. La închiderea ei, majoritatea dintre aceştia au rămas cu datorii în bănci. Au trecut cinci ani de zile şi foarte mulţi dintre fosştii angajaţi nu şi-au putut achita datoriile. Apelul meu este pentru toată lumea, pentru oamenii de afaceri, pentru oamenii care au bani, să vină la Darabani şi să-i rog să deschidă fabrica„, a spus protestatarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *