Ajutoare de la francezi distribuite de pompieri

ajutoare pompieriÎn jur de 150 de persoane (copii şi adulţi) instituţionalizate la Centrul de Plasament „Elena Doamna” din Botoşani şi Centrul de Recuperare şi Reabilitare Ionăşeni, comuna Vârfu Câmpului, s-au întâlnit marti cu angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani. Acţiunea a constat în distribuirea de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi jucării, adunate printr-o colectă publică organizată de asociaţia franceză „Lorena – Moldova Românească”. Ajutoarele au fost împărţite împreună cu dr. Petre Rădăuceanu, medicul şef al U.P.U. – S.M.U.R.D..

Fondatorii asociaţiei, Anca Rădăuceanu, sora medicului Petre Radauceanu, şi Lionel Loisy, medici de profesie, au adunat aceste ajutoare de la oameni cu suflet din localitatea franceză Nancy, dar şi prin diferite fundaţii, inclusiv Rotary Internaţional.

 “Bucuria mea şi a familiei mele este ca am putut ajuta şi aduce un zâmbet pe faţa unor oameni greu încercaţi de viaţă”, a declarat dr. Petre Rădăuceanu.

 Reprezentanţii asociaţiei şi-au exprimat disponibilitatea pentru a sprijini în cotinuare  comunităţile din Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *