Donaţie de tot râsul făcută de o şcoală din Dorohoi către sinistraţi: 25 lei

Daniel Botezatu, inspector general adjunct al ISJ
Daniel Botezatu, inspector general adjunct al ISJ

O şcoală de prestigiu din municipiul Dorohoi a făcut o donaţie către sinistraţii din sudul ţării de tot râsul. Aceasta a donat nici mai mult nici mai puţin de 25 lei. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a criticat, marţi, gestul unităţii de învăţământ.

Luni, de la o şcoală renumită din Dorohoi, a fost trimisă la Inspectoratul Şcolar o doamnă, ca să dea ca ajutor pentru sinistraţi suma de 25 lei din partea şcolii„, a spus Daniel Botezatu, inspectorul general adjunct al IŞJ.

Acesta a precizat că şi angajaţii IŞJ, dar şi unităţile de învăţământ din judeţ, vor răspunde apelului făcut de prefectul Cristian Roman de ajutorare a sinistraţilor.

Vom merge la Casa Armatei să ducem alimente, iar în şcoli se va continua colectarea. Sper să avem o situaţie centralizată, pentru a vedea în fiecare şcoală cât s-a reuşit să se strângă„, a menţionat Botezatu.

3 thoughts on “Donaţie de tot râsul făcută de o şcoală din Dorohoi către sinistraţi: 25 lei

  1. Domnule Botezatu, urata atitudine fata de acest aspect semnalat de d-voastra. Nu v-ati gandit ca poate scoala respectiva are elevi care ar trebui sa primeasca un ajutor de la cineva? Majoritatea familiilor din Dorohoi sunt cu un singur salariu… unii parinti sunt plecati si muncesc din greu pentru un banut si acum d-voastra ne obligati sa adunam bani?! Pentru ce se numeste VOLUNTARIAT? Sau nu aveti d-voastra cu ce va lauda PDL-ului cu suma colectata?! RUSINE!!!!
    Se vede ca nu cunoasteti situatiile familiilor actualilor elevi…cred si eu, ati uitat cum e la catedra!

  2. Jenant. Nu toti au posibilitati. Si pana la urma orice banut conteaza. Daca domnul e nemultumit sa contribuie dansul cu o suma substantiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *