Restricţii de circulaţie pe Botoşani- Săveni. Maşinile mari nu au voie să circule

drumuri inzapeziteCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a impus, marţi, restricţii de circulaţie pe drumul naţional DN 29 care face legătura între municipiul Botoşani şi comuna Manoleasa. Acest traseu a fost restricţionat pentru vehicule cu masa totală maximă admistă mai mare de 3,5 tone.

Reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale susţine că restricţia, determinată de viscolul puternic, nu permite accesul pe acest drum decât a autoturismelor. Nu pot circula nici camioanele, dar nici autobuzele.

Restricţiile vor fi ridicate o dată cu îmbunătăţirea vremii. Cei care vor aplica măsura sunt poliţiştii de circulaţie.

3 thoughts on “Restricţii de circulaţie pe Botoşani- Săveni. Maşinile mari nu au voie să circule

  1. Cauza înzăpezirii o constituie incompetenţa,sau mai bine zis neglijenţa,reaua credinţă a celor care ar trebui să-şi facă munca pentru care primesc salariu ,a drumarilor!Cum vă explicaţi că două maşini de la deszăpezire,circulau încolonate,practic la 20 de metri distanţă,şi cu lamele doar de decor,ferindu-le de zăpadă,trecându-Le cu multă măestrie deasupra zăpezii,sub supravegherea(pardon,paza)sefuţului de la secţia de drumuri cambuzat în camioneta din dotare!Acest lucru se întâmpla pe tronsonul Săveni-Ungureni!Propun ca şoferii să filmeze aceste momente şi să posteze pe Realitatea.net să vadă cine trebuie ,pentru a lua măsurile corespunzătoare!

  2. E adevarat!Lucrul acesta l-am observat si eu la ninsoarea de saptamana trecuta intre Saveni si Avrameni.Deci e un obicei la ei.Si azi prin Avrameni a trecut o masina de la deszapezire dar cu lama pe sus in conditiile in care stratul de zapada de pe carosabil atingea aproape 10 cm.Asta-i tara in care traim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *