Poliţiştii botoşăneni au făcut donaţii pentru victimele zăpezii

donatii facute de politistiSute de botoşăneni au sărit în ajutorul sinistraţilor din sudul ţării. Marţi, poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean au donat alimente de bază neperisabile pentru sinistraţii din localităţile lovite de ninsorile abundente.

Alături de poliţişti, marţi au mai adus alimente la Centrul Militar unităţi de învăţământ şi persoane fizice.

Poliţiştii botoşăneni s-au alăturat iniţiativei Instituţiei Prefectului în acţiunea de colectare a ajutoarelor pentru sinistraţii din sudul ţării. De asemenea, mâine (nr.miercuri), idependent de această acţiune, poliţiştii botoşăneni vor trimite un alt transport conţinând alimente şi produse de bază pentru persoanele respective. Este o colectă făcută în rândul poliţiştilor şi, de asemenea, sindicatele şi organizaţiile sindicale din cadrul Inspectoratului au contribuit cu fondurile pe care le au la dispoziţie„, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

donatii facute de politistiNumai în cursul zilei de marţi, până în jurul amiezii, peste 20 de persoane fizice au venit să ofere alimente sinistraţilor. Marţi, maşinile au făcut coadă la Centrul Armatei.

Primul convoi cu ajutoare va pleca spre sud cel mai probabil miercuri.

Centrul, care a fost deschis duminică, va fi funcţional 24 din 24 de ore.

One thought on “Poliţiştii botoşăneni au făcut donaţii pentru victimele zăpezii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *