Primarul Cătălin Flutur aşteaptă proiectul consilierilor PSD privind rezilierea contractului cu HSR

Liderul PDL Cătălin Flutur
Cătălin Flutur, primarul municipiului Botosani

Primarul Cătălin Flutur aşteaptă proiectul consilierilor din PSD privind rezilierea de către municipalitate a contractului cu HSR şi trecerea activităţii de ridicare a maşinilor la Eltrans, societate aflată în subordinea Consiliului Local.

Edilul municipiului Botoşani a spus că acest lucru a mai fost discutat şi în urmă cu doi ani, însă niciun consilier local nu a venit cu vreo propunere concretă. În schimb, Flutur spune că dacă activitatea respectivă ar fi transferată la Eltrans, acest lucru ar presupune şi angajarea de personal, lucru care nu se impune în acest moment.

Noi de când am vorbit de asta… Da au venit cu un proiect? Şi acum un an şi jumătate vorbeam lucrul acesta. Să mai citească legea contractelor, pentru că acel contract pe care îl avem cu HSR a fost făcut cu unanimitatea Consiliului Local. Doar nu am hotărât eu. Eu nici nu votez. Să citească legea contractelor şi poate îi conving pe ăia, poate le spun: domnilor, ia fugiţi de aici! Şi la Eltrans, cine se va ocupa de această problemă? Facem angajări? Nu putem. Cine se va ocupa de acolo. Vatmanii. De ce nu la Urban Serv„, a spus primarul.

Acesta a spus că aşteaptă proiectul consilierilor locali ai PSD în acest sens, proiect care să fie bine documentat. Consilierii locali ai PSD au anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că proiectul privind rezilierea contractului dintre municipalitate şi HSR şi trecerea activităţii de ridicare a maşinilor către Eltrans ar putea fi prezentat în şedinţa de Consiliu Local de luna aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *