Factură record la deszăpezire decontată de municipalitate

utilaje deszapezire BotosaniNinsorile din ultima perioadă au ridicat semnificativ factura la deszăpezire. Astfel, municipalitatea va trebui să deconteze în numai o lună o factură de un milion lei pentru activitatea de deszăpezire, respectiv pentru deszăpezirea drumurilor din municipiu, activitate desfăşurată de Urban Serv, cât şi pentru zăpada cărată din municipiu. Viceprimarul Florin Ghiorghiţă a declarat că aceasta este cea mai mare factură decontată pentru o lună de deszăpezire din ultimii şase ani.

A mai fost o factură aşa de mare în urmă cu şase ani, când am cărat zăpada. De când sunt, nu am văzut aşa cantitate mare de zăpadă. Până la urmă oamenii de asta plătesc impozite şi taxe: ca să beneficieze de anumite condiţii. Pe ei nu-i interesează cât costă, ci ca străzile să arate bine, ca să poată să circule„, a mai spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

300.000 din valoare facturii se va duce către societăţile care au cărat zăpada din municipiu, iar 700.000 lei către societatea Urban Serv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *