Utilajele Urban Serv intervin, de marţi, pe străzile secundare din municipiu. Vezi cartierele unde se intervine

zapada -utilaje deszapezire BotosaniUtilajele de deszăpezire ale Urban Serv au acţionat în permanenţă, de luni după amiază, pentru curăţarea străzilor principale din municipiul Botoşani. De marţi, se va acţiona pe străzile secundare din municipiu.

Astfel, se va interveni în cartierele dintre Bulevardul Mihai Eminescu-Bucovina- Primăverii, între Petru Rareş-George Enescu- Mihai Eminescu- Bucovina, după care se va interveni în zona Calea Naţională- Bulevardul Mihai Eminescu, cartierul Pacea între Bulevardul MIhai Eminescu-Primăverii- strada Pacea, cartierul dintre Bulevardul MIhai Eminescu-Calea Naţională şi Împărat Traian.

Totodată un autogreder va acţiona pe străzile de case din zona Iuliu Maniu, Griviţa, Calea Naţională, Puşkin, Petru Rareş, I.C. Brăteanu, Pod de Piatră, inclusiv Tulbureni.

Prioritate la deszăpezire va avea şi strada Luizoaia-cu strada Popăuţi, urmând ca miercuri să se intervină pe zona Ştefăniţă Vodă, Drumul Tătarilor, Zimbrului.

One thought on “Utilajele Urban Serv intervin, de marţi, pe străzile secundare din municipiu. Vezi cartierele unde se intervine

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ceea ce se intimpla la noi in oras este o mare escrocherie,legata de deszapezire.Ani la rind,Urban Serv a incasat bani foarte multi ptr.deszapezire,in conditiile in care acestia nu au facut-o,dar continua sa ne creada pe toti chiori si tantalai.Anunta sistematic utilizarea a sute de tone de nisip aruncat pe sosele (de nu ai mai putea circula pe sosele din cauza dunelor de nisip),iar primavara aduna de pe sosele,prin maturare,cite 5-10 kg.nisip de pe 100 m.l. de sosea maturata.Iar ptr. deszapezire ,ei nu au dotare,nu au utilaje.Cum sa faci deszapezirea unui municipiu cu 1 tractor cu plug in fata,cu un multicar si sa-mprastii sare cu un carucior cu 2 roti,care se-nfunda in zapada?Consider corect ca banii cu care se face acum deszapezirea,de catre firme ce au dotare,precum Conrec,Contac,Victor,sa fie suportati numai si numai de catre Urban Serv,nu de noi,de la bugetul local.Si propun sa fie eliminati de pe licicitatii,ca nu au dotare.Sa mai terminam cu pomenile portocalii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *