Primarul de Darabani ar putea candida pentru un nou mandat din partea PC

Ghiorghi Burlacu, primarul orasului Darabani
Ghiorghi Burlacu, primarul orasului Darabani

Ghiorghi Burlacu, primarul oraşului Darabani negociază cu Partidul Conservator şi foarte probabil va candida din partea acestei formaţiuni la alegerile locale din luna iunie.

După ce liberalii l-au desemnat candidat pentru Primăria Darabani pe Corneliu Aroşoaie, actualul edil a început să-şi caute o altă formaţiune care să îl sprijine în tentativa de a obţine un nou mandat. Acesta a avut discuţii cu reprezentanţii Partidului Conservator şi din câte se pare va candida din partea acestei formaţiuni.

În urma sondajelor realizate de Partidul Conservator, candidaţii acestei formaţiuni au şanse de a câştiga primăriile Curteşti, Blândeşti, Răchiţi, Mitoc, Adăşeni, Cristeşti, Dersca, Hlipiceni, Lozna, Roma, Hudeşti, Răuseni, Suliţaşi Călăraşi.

Conservatorii botoşăneni susţin că în zilele următoare îşi vor anunţa candidaţii în comunele şi oraşele din judeţ.

One thought on “Primarul de Darabani ar putea candida pentru un nou mandat din partea PC

  1. Acesti candidati sunt doar iepurasi de vanatoare….Paul Onisa ii foloseste ca sa adune voturi poate reuseste sa scoata un consiler judetean, nu ca sa iasa ei primari.
    Sunt oameni de 5-7% in comunele lor….nu ai cum sa afirmi ca au sanse sa iasa primar. Cum poti spune ca in Rachiti, Mitoc, Rauseni sau Calarasi au sanse acesti oameni cand primarii de acolo au 80% in toate sondajele…..vrajeala ieftina a lui Onisa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *