Manifestaţii pe ninsoare! Protestatarii aşteaptă răspuns de la primar

proteste 13 februarie Botoşănenii au ieşit în stradă şi luni seară, în ciuda ninsorilor abundente. Circa 20 de persoane, în majoritate pensionari, au cerut, din nou, deimisia preşedintelui Traian Băsescu şi alegeri anticipate.

Protestatarii sunt nemulţumiţi că întâlnirile de acum două săptămâni pe care le-au avut cu primarul Cătălin Flutur nu s-au concretizat.

Primarul ne-a promis că la problemele de pe plan local, care ţin de el, ne va da răspunsul şi le va rezolva. Din păcate, a mai trecut o săptămână de când am avut această discuţie şi nu ne-a dat niciun semnal, niciun răspuns la niciuna din cele şapte sau opt probleme pe care le-am ridicat pe plan local„, a spus liderul Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, Mircea Comăneci.

2 thoughts on “Manifestaţii pe ninsoare! Protestatarii aşteaptă răspuns de la primar

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mergeti mai clapaugilor acasa, tara e sub zapada si voi va harjoniti. Comunisti imputiti, ati dus tara asta de rapa si acum stati ca fraierii in strada. Puneti mana pe lopeti si haideti la deszapezit, bolsevicilor!

  2. Clapaug esti tu si inca mare de tot postac portocaliu de serviciu,ce esti! !!!! Tu vorbesti de bolsevism???? Tu care prin tot ce postezi demostrezi cu varf si indesat cat de BOLSEVIC esti!!!! Dar probabil ca tu nici nu stii ce inseamna sa fii bolsevic, tu nu faci decat sa p ostezi ce ti se dicteaza….. Da esti total nevinovat, pt ca de fapt nu stii ce scrii… Scuze…. Esti tare sarac cu duhul….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *