Modern Calor: Ne vom opune scumpirii preţului căldurii pe care PSD o solicită, în mod indirect, ori de câte ori are ocazia

Modern CalorÎn legătură cu cele declarate de politicienii social-democrați despre subvenția pentru termoficare, conducerea societăţii Modern Calor susţine că necesarul de subvenție pentru acest an este cu 30% mai mic decât în 2011, şi asta pentru că modernizările făcute reduc costurile considerabil, productivitatea s-a dublat în ultimii doi ani, iar unitatea trece fără probleme peste perioade dificile precum iarna de afară.

Pentru al doilea an consecutiv unitatea are un exercițiu financiar pozitiv, iar nivelul subvenției este la un sfert față de cât primea operatorul de termoficare în anii 2003- 2004, ani în care pierderile financiare erau de sute de miliarde de lei.

Salariile directorilor au mai fost prezentate și s-au discutat deschis în ședințele de Consiliu Local. Niciunul dintre managerii unității de termoficare nu are un salariu net mai mare de 3.300 de lei pe lună, indemnizațiile fiind reglementate legal. 

 Cheltuielile de protocol și publicitate din 2012 sunt la același nivel ca în 2011.

Modul în care operatorul de termoficare gestionează cheltuielile materiale poate fi oricând verificat de consilierii locali, documentele fiind la dispoziția tuturor celor interesați. Dar nu se dorește acest lucru, pentru că verificarea informațiilor ar stopa propaganda de tip stalinist pe care o practică, de ani buni, social-democrații. Suntem siguri, însă, că botoșănenii nu iau în serios declarațiile lor politice, mai ales că nici acum nu le-a ieșit frigul din oase îndurat în iarna 2003, când PSD conducea această societate.

PSD nu ar trebui să vorbească acum despre eficiența operatorului de termoficare, după ce a lăsat stocuri de materiale neutilizate în valoare de zeci de miliarde de lei, a angajat unitatea la credite de peste 500 de miliarde și a risipit iresponsabil alte zeci de miliarde pe economate și sere ineficiente, toate acestea împingând unitatea spre faliment.

”Rugăm încă o dată factorul politic să aibă o contribuție pozitivă în creșterea calității și în iefitinirea serviciilor pe care Modern Calor le oferă celor 40.000 de botoșăneni racordați la sistemul centralizat. Ne vom opune scumpirii prețului căldurii pe care PSD o solicită, în mod indirect, ori de câte ori are ocazia”, a declarat Ion Diaconu, directorul general al SC Modern Calor SA”, se precizează într-un comunicat de presă al societăţii.

4 thoughts on “Modern Calor: Ne vom opune scumpirii preţului căldurii pe care PSD o solicită, în mod indirect, ori de câte ori are ocazia

  1. Scaderea subventiei conduce automat la cresterea pretului la caldura.Fondul de salarii este redus cu 25% inclusiv la cei din conducere de 3 ani de zile, iar toate celelalte cheltuieli sunt reduse la maxim.MORALA: PSD VREA SA CREASCA PRETUL LA CALDURA

  2. Va e ciuda ca v-au prins PSDistii cu mata in sac!Multe vor iesi la iveala in curand!Nimeni nu mai crede minciunile de 2 lei pe care le aruncati pe piata!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sunt client MC si pot spune cu mana pe inima ca serviciile operatorului de incalzire si apa calda s-au imbunatatit substantial.Am trecut foarte OK prin frigurile din ac3este saptamani.Sper ca pretul la caldura sa nu se modifice pentru a putea plati facturile.Daca se va finaliza si investitia pe care am vazut-o pornita la CET atunci va avea si Botosaniul motiv de lauda la nivel national!

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Faptul ca Modern Calor nu a avut nicio sincopa in aceasta perioada de ger cumplit ii roade pe multi!!!Felicitari MC pentru confortul termic asigurat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *