Cozi la bonurile cabinetelor din Ambulatoriul Spitalului Judeţean, deşi există un telefon pus la dispoziţie pentru programări

Ambulatoriul Spitalului Judetean
Ambulatoriul Spitalului Judetean

Numărul de telefon pus la dispoziţie pentru programări în ambulatoriul Spitalului Judeţean nu este folosit nici de pacienţi, dar nici de medicii de familie. Reprezentanţii Spitalului Judeţean au pus la dispoziţia pacienţilor, care au nevoie de o consultaţie în Ambulatoriul Spitalului Judeţean, un număr de telefon pentru programări la medicul specialist, cu scopul de a evita cozile care se formau de dimineaţă pentru bonuri, însă fără prea mare succes. Aceste cozi nu au dispărut, iar reprezentanţii Spitalului Judeţean spun că de vină sunt medicii de familie. .

Este dificilă colaborarea cu medicii de familie care atunci când completează biletul de trimitere ar trebui să pună mâna pe telefon şi să programeze bolnavul. Ca orice noutate, durează mult până se obişnuiesc. Nu este vina noastră, ci se datorează neglijenţei medicilor de familie„, a declarat medicul Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judeţean.

Numărul de telefon pentru programari la medicii specialişti din ambulatoriu este: 0231.518812 interior 2156.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *