PSD Botoşani: Conducerea PDL a Modern Calor ar trebui să nu mai dezinformeze populaţia

PSD BotosaniOrganizaţia judeţeană a PSD Botoşani a trimis un comunicat de presă prin care arată punctul de vedere cu privire la interventia consilierilor municipali ai PSD, in privinta managementului Modern Calor.

Consilierii PSD au solicitat reducerea subventiei in conditiile ramanerii pretului neschimbat pentru populatie, necesitatea interventiei asupra cheltuililor neproductive de miliarde cit si a salariilor uriase ale conducerii de la Modern Calor.

Noi credem ca ieftinirea pretului la caldura se poate face nu doar crescand subventia, adica luand bani mai multi de la noi toti din taxe si impozite, ci si prin cresterea eficientei realizata de catre echipa de mangement prin reducerea costurilor generale.

Dar atunci cand sumele alocate pentru protocol si publicitate in 2012  sunt de 3 – 4 ori mai mari decat in 2011, avem serioase dubii in privinta eficientei acestui management.

Impozitele cetatenilor din Botosani trebuie folosite cu eficienta si nu pentru a umfla conturile unora sau a altora.  Probabil de aici si reactia prompta a conducerii societatii,  cand consilierii PSD au cerut informatii suplimentare.

Conducerea PDL a  Modern Calor ar trebui sa nu mai dezinformeze populatia, pentru ca epoca propagandei de tip comunist a disparut sau cel putin asa am vrea sa credem.

Constatam si de aceasta data superficialitatea cu care Catalin Flutur trateaza aceasta problema dar si faptul ca populatia este in continuare intentionat dezinformata, atita timp cit  siteul Primariei nu este functional de aproximativ 10 zile. Se  pune astfel intrebarea  cum are acces populatia municipiului la informatiile de interes public asa cum prevede legea„, se arată în comunicatul de presă.

One thought on “PSD Botoşani: Conducerea PDL a Modern Calor ar trebui să nu mai dezinformeze populaţia

  1. · Consilierii nu au cerut reducerea subventiei ci au solicitat o reducere a sumei alocate de la bugetul primariei, in concordanta cu profitul obtinut de Modern Calor.Nu este corect ca din cei 100.000 de locuitori ai municipiului care contribuie cu cate 2 milioane de lei vechi la Modern Calor,sa beneficieza doar putin peste 30.ooo locuitori,abonati la Modern Calor. Este o inechitate grosolana,o sfidare la adresa a 70% din populatia municipiului.De ce, D-le Flutur jecmaniti 70.000 de cetateni ai Municipiului Botosani ? Chiar nu va pasa de acestia ? Va sunt dusmani? Sau, pentru D-stra, important este, sa-i fie bine lui Diaconu,si ma gandesc,ca nu dezinteresat.Ce protocoale face Diaconu de jumatate de miliard de lei ? Cu-i face Diaconu publicitate de un miliard de lei, in conditiile in care Modern Calor este unic pe piata botosaneana ? Si intrebarile vor continua dupa ce-si va lua zborul impreuna cu Flutur cel care il ocroteste.Numai ca intrebarile le vor pune procurorii, in legatura cum ai administrat Modern Calorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *