A accidentat o bătrână după care şi-a văzut de drum

ambulanta spitalO bătrână a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident rutier. Secția Poliție Rurală Darabani a fost sesizată printr-un apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că Georgeta B., de 81 ani, din comuna Concești, a fost victima unui accident rutier produs pe raza localității Concești, fiind transportată cu ambulanța la Spitalul municipiului Dorohoi, pentru investigații medicale.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că Ghita P., de 24 ani, din comuna Concești, în timp ce conducea un autoturism pe DC 85 din localitatea Concești, efectuând manevra de mers înapoi, nu a observat-o pe femeie, împrejurare în care a acroșat-o cu partea din spate a autovehiculului.

În urma impactului, victima a căzut pe partea carosabilă şi, deşi acuza dureri în zona lombară, a refuzat să fie transportată la o unitate medicală.

Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, părăsind locul faptei fără să anunțe organele de poliție despre producerea accidentului.

Ulterior, rudele victimei au solicitat ambulanța pentru a o transporta pe aceasta la Spitalul municipiului Dorohoi. În cauză continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, urmând a fi propusă soluţie procedurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *